Picanha je v Brazílii nejcenější kus hovězího masa

Na grilu a nebo rovnou u vašeho stolu

Zatímco Picanha je populární v Brazílii, je také široce známá v celé Latinské Americe. Venezuelané ji nazývají „Punta Trasera“ a Argentinci a Uruguayci ji nazývají „Tapa de Cuadril“.

Picanha je známá svojí jemností a chutí, mnozí dají přednost před mnohem „prémiovějšími“ kusy, jako jsou RibEye, NY Strip a Porterhouse a neboo svíčkové. Struktura a chuť je podobná jako u naší svíčkové, ale je mnohem intenzivnější díky přetváření tuku během procesu vaření.

Ano Picanha je TAK dobrá... a ta naše je obzvláště úžasná, vyrobená z hovězího masa Grain-fed (a ano, kvalita dělá rozdíl)


Rezervace online

10 characters left

Cookies používáme k vylepšení našeho webu a jeho zkušenosti při jeho používání. Cookies používané pro základní provoz tohoto webu již byly nastaveny. Chcete-li se dozvědět více o cookies, které používáme, a jak je smazat, podívejte se na naše privacy policy.

  Souhlas s cookies