Bulldog Steakhouse

Teď máme zrovna zavřeno
tel: 417 56 90 50 open 15:00 do 23:00

Aside Logo

Steaky v Bulldog Steakhouse se dělají výhradně z chlazeného masa a grilují se přímo před zraky hostů.

Prodej dárkových poukazů nepřerušen

Aside Logo

Zavolejte nám na 608944664 a my vám dárkový poukaz přivezeme . Platnost je neomezená, tak se nemusíte obávat propadnutí.

nebo

Prodej zrnkové kávy

V našem e-shopu si můžete koupit zrnkovou kávu, kterou připravujeme v naší restauraci. Classico caffé Circi a jeho značka Perú se u mlsných Římanů těší velké oblibě a jako jedna z nejprodávanějších značek v Itálii je citována v encyklopediích kávy a dodávána na stoly italského parlamentu.

Picanha V Brazílii bývá nejcennějším kouskem masa steak vám ám připravíme podle váhy přímo u vašeho stolu
Picanha V Brazílii bývá nejcennějším kouskem masa steak vám ám připravíme podle váhy přímo u vašeho stolu
Picanha je charakteristická výrazným tukovým krytím na povrchu, které se ponechává i během tepelné úpravy
Picanha je charakteristická výrazným tukovým krytím na povrchu, které se ponechává i během tepelné úpravy
Pinsa Romana vypadá jako pizza ale není to pizza. Těstoje po 120 hodinách kynutí chutnější, křupavější a snadno stravitelnější.
Pinsa Romana vypadá jako pizza ale není to pizza. Těstoje po 120 hodinách kynutí chutnější, křupavější a snadno stravitelnější.
Iberské prase žijící volně v listnatých lesích na jihu Španělska, kde se živí spásáním trávy, bylinek, vyrýváním kořínků a žaludy.
Iberské prase žijící volně v listnatých lesích na jihu Španělska, kde se živí spásáním trávy, bylinek, vyrýváním kořínků a žaludy.

Často kladené dotazy

Dárkováý poukaz v hodnotě 1000,-kč s neomezenou platností si můžete koupit u obsluhy restaurace.

Fakturou u nás mohou platit pouze firmy, které s námi mají dopředu domluvené podmínky.

Ano máme a výhodou pro větší skupiny je velice rychlé servírování. Studený předkrm je podáván hned po příchodu hostů do restaurace, vše bez časového prodlení jako při normální objednávce. Naši kuchaři se tak mohou věnovat hned přípravě dalších jídel a tím vše urychlit a samozřejmě zkvalitnit. Objednáním většího počtu odlišných jídel a předkrmů se můžou i naši zkušení kuchaři dostat do časového prodlení. Vždy je lepší, když kuchaři mají více času na přípravu vašeho jídla.

Platba kreditní kartou byla pozastavena. V restauraci je bankomat