Vybrali jsme absolutní špičku
v oblasti kvality hovězího masa.

Tyto výjimečné značky získali titul šampiona na prestižní soutěži World Steak Challenge v Dublinu ne jednou, ale hned několikrát,už od roku 2015 vyhrává každý rok hned několik ocenění. Tato nepřekonatelná řada vítězství svědčí o jedinečnosti a excelenci tohoto masa. Každé sousto přináší intenzivní chuťový zážitek, neodolatelnou šťavnatost a mimořádnou kvalitu.

Sashi
Foto je ilustrační pro předsatvu řezu

Rib Eye Sashi Nordic

Plemeno: Ayrshire

Nejlepši Rib-eye roku 2018, 2019,2021 podle World Steak Challenge

Sashi Beef Nordic Ribeye steak, z krčního hřebce a žebra dobytka pochází z hovězího skotu Ayrshire chovaného na trávě ve Finsku. Bez antibiotik a hormonů je toto maso skutečným klenotem pro milovníky masa.
SASHI-AAA – Stupeň mramorování: podle Kobeho stupnice: 6-10.

Váha od 0,5 Kg do 1 Kg

100 g 310,-