↓ Dnešní nabídka steaků ↓
Vyberte si z těchto delikátních kousků a užijte si skvělý zážitek.

Chianina



Plemeno: Chianina (kianina)
Chianina steak – pochází ze staleté toskánské tradice, z masivního plemene z údolí Val di Chiana. Chianina je největší a jedno z nejstarších plemen skotu. Maso je téměř bez tuku, velmi výživné, jemné a plné chuti. Mají označení PGI 'Vitellone Bianco dell’Appennino Centrale', které garantuje původ. Tato zvířata jsou známá svým porcelánově bílým kabátem a elegantní postavou, dosahují výšky až 1,8–2 metrů a hmotnosti okolo 1 600 kg (býci).
Váha od 0,6 Kg do 0,7 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 290,-

Rib-eye USDA Prime - Kansas USA



Plemeno: Black Angus

Vítěz nejlepši Rib-eye roku 2023 podle World Steak Challenge
Rib-eye od Creekstone Farms, oceněná jako nejlepší steak Severní Ameriky (North America’s Best Steak) na prestižní soutěži World Steak Challenge 2023. Pochází z Black Angus chovu, je wet-aged (vlhkého zráním), což podtrhuje jeho jemnost a hlubokou chuť.
Váha od 0,8 Kg do 0.8 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 310,-

Rib Eye Sashi Nordic



Plemeno: Ayrshire

Nejlepši Rib-eye roku 2018, 2019,2021 podle World Steak Challenge
Rib-eye ze série Sashi Nordic, pocházející z Finska. Série Sashi získala v roce 2024 mnoho zlatých medailí v kategorii rib-eye na prestižní soutěži World Steak Challenge. Maso je Grass-Fed s intenzivním mramorováním, které se při grilovování krásně rozpustí.
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
100 g 310,-

Club steak Red+White



Plemeno: Hereford - Simmental

Vítěz nejlepši Rib-eye roku 2024 podle World Steak Challenge
Clubsteak Red + White Platinum. Tento steak získal ocenění nejlepší rib-eye v Evropě na prestižní soutěži World Steak Challenge 2024. Pochází z vybraného chovu v polském regionu Wielkopolska, kde se zvířata poráží ve věku kolem 22 měsíců – to je ideální vyzrálost. Díky mimořádnému mramorování je steak dokonale šťavnatý a nabízí intenzivní, plnou chuť. Skutečný vrchol steakového zážitku.“
Váha od 0,6 Kg do 0,7 Kg min doba přípravy 40 min