↓ Dnešní nabídka steaků ↓
Vyberte si z těchto delikátních kousků a užijte si skvělý zážitek.
Rib Eye Platinum Collection
Plemeno: Hereford - Simmental

Vítěz nejlepši Rib-eye roku 2024 podle World Steak Challenge
Ribeye steak Platinum collection Red + White, z něhož je steak připravován, je maso pocházející z krčního hřebce a žebra dobytka. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,3 Kg do 0,450 Kg
100 g 310,-
Rib-eye USDA Prime - Kansas USA
Plemeno: Black Angus
Vítěz nejlepši Rib-eye roku 2023 podle World Steak Challenge
Rib-eye od Creekstone Farms, oceněná jako nejlepší steak Severní Ameriky (North America’s Best Steak) na prestižní soutěži World Steak Challenge 2023. Pochází z Black Angus chovu, je wet-aged (vlhkého zráním), což podtrhuje jeho jemnost a hlubokou chuť.
Váha od 0,8 Kg do 0.8 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 320,-
Rib eye Choco
Plemeno: Ayrshire
Sashi Choco (Finsko) – výjimečný steak z pečlivě vybraných skandinávských plemen (např. Ayrshire, Frisona). Dobytek je částečně krmen kakaovými boby, což vytváří unikátní tmavé maso se sladkým nádechem. Oceněný na World Steak Challenge (2018–2021), nabízí nezaměnitelnou jemnost, šťavnatost a chuťový profil
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
100 g 260,-
Striploin Choco
Plemeno: Ayrshire
Sashi Choco (Finsko) – výjimečný steak z pečlivě vybraných skandinávských plemen (např. Ayrshire, Frisona). Dobytek je částečně krmen kakaovými boby, což vytváří unikátní tmavé maso se sladkým nádechem. Oceněný na World Steak Challenge (2018–2021), nabízí nezaměnitelnou jemnost, šťavnatost a chuťový profil
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
100 g 260,-
Cowboy Steak Red+White
Plemeno: Hereford - Simmental

Vítěz nejlepši Rib-eye roku 2024 podle World Steak Challenge
Ribeye steak Platinum collection Red + White, z něhož je cowboy steak připravován, je maso pocházející z krčního hřebce a žebra dobytka. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,8 Kg do 1,3 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 270,-