↓ Dnešní nabídka steaků ↓
Vyberte si z těchto delikátních kousků a užijte si skvělý zážitek.

Chianina



Plemeno: Chianina (kianina)
Chianina steak – pochází ze staleté toskánské tradice, z masivního plemene z údolí Val di Chiana. Chianina je největší a jedno z nejstarších plemen skotu. Maso je téměř bez tuku, velmi výživné, jemné a plné chuti. Mají označení PGI 'Vitellone Bianco dell’Appennino Centrale', které garantuje původ. Tato zvířata jsou známá svým porcelánově bílým kabátem a elegantní postavou, dosahují výšky až 1,8–2 metrů a hmotnosti okolo 1 600 kg (býci).
Váha od 0,6 Kg do 0,7 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 290,-

Rib Eye Platinum Collection



Plemeno: Hereford - Simmental

Vítěz nejlepši Rib-eye roku 2024 podle World Steak Challenge
Ribeye steak Platinum collection Red + White, z něhož je steak připravován, je maso pocházející z krčního hřebce a žebra dobytka. Jen jedno z deseti kusů skotu má tu čest být vybráno pro označení pečetí kvality RED + WHITE. Toto označení zaručuje, že jde o hovězí maso s vysokým stupněm mramorování, konkrétně BMS 4+
Váha od 0,3 Kg do 0,450 Kg
100 g 310,-

Rib Eye Sashi Nordic



Plemeno: Ayrshire

Nejlepši Rib-eye roku 2018, 2019,2021 podle World Steak Challenge
Rib-eye ze série Sashi Nordic, pocházející z Finska. Série Sashi získala v roce 2024 mnoho zlatých medailí v kategorii rib-eye na prestižní soutěži World Steak Challenge. Maso je Grass-Fed s intenzivním mramorováním, které se při grilovování krásně rozpustí.
Váha od 0,5 Kg do 1 Kg
100 g 310,-

Rib-eye s kostí USDA Prime



Plemeno: Black Angus
Rib-eye z Creekstone Farms je nejlepši Rib-eye severní Ameriky roku 2023 podle World Steak Challenge
Váha od 0,8 Kg do 0.8 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 310,-

Loin steak Bavaria


Plemeno: Bavaria (bavorák)
Bavorák je plemeno skotu typické pro Německo, zejména Bavorsko. Zvláštností tohoto plemene je péče věnovaná zvířatům při chovu. Tradičně je bavorák krmen také Grass Fed, bez živočišné moučky a především bez anabolických látek. Tento skot se smí pást venku, takže může na svém stanovišti zdravě a harmonicky růst. Výsledkem je extrémně měkké a chutné maso.
Váha od 1 Kg do 2,5 Kg min doba přípravy 40 min
100 g 280,-